Thuis

Foshan City Shunde District Cohen Furniture Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit Drie Seater Leerbank voor verkoop
Van goede kwaliteit Drie Seater Leerbank voor verkoop
Klantenoverzichten
Eigenlijk kwamen wij bij het Kantonmarkt van Oktober van 2017 samen in Guangzhou, houd ik zeer van hun meubilair. Zij combineren uitstekend en modern stijlmeubilair samen om hoog eindontwerp van mijn commercieel project te vervoeren

—— Lucykeerder

Wij stellen een vijfsterrenhotel in werking, vorig jaar voorzagen zij ons volledig leer van de leunstoel en de bank van houtbenen. Het is fantastisch om mijn hotelontwerp en stijl aan te passen.

—— anil

Wij zijn groothandelaar van de V.S., werken wij met Cohen-bedrijf meer dan 2 jaar samen. Hun kwaliteitsgoederen breiden snel mijn zaken uit. Dank voor Raymond

—— Smith

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  De fabriek van het Cohenmeubilair is een fabrikant van woonkamer, eetkamermeubilair met goed uitgeruste testende facilitiesand sterke technische kracht. Het beste ontwerp is één die altijd evolueert, onophoudelijk verbeterend en opnemend de recentste tendensen terwijl het in contact blijven met de wortels van zijn kwaliteit. Het Cohenmeubilair doet enkel dat met hun stukken, die de nieuwste stijlen ontwikkelen terwijl het handhaven van hun aandacht aan detail en verplichting aan voortreffelijkheid.
  Met een brede waaier, een goede kwaliteit, redelijke prijzen en modieuze ontwerpen, worden onze producten uitgebreid gebruikt in meubilair en andere industrieën. Onze producten worden op brede schaal erkend en vertrouwd op door cliënten en kunnen onophoudelijk aan veranderende economische en sociale behoeften voldoen. Wij heten nieuwe en oude klanten van alle gangen van het leven welkom om ons voor toekomstige zakelijke relaties en wederzijds succes te contacteren!

  Foshan City Shunde District Cohen Furniture Co., Ltd.

   

   

   

   
  Een meesterlijke reproductie door Cohen van de klassieke de stijlbank van Chesterfield, roept op

  de clubtraditie van grote heren. Onze tengere grootteinzamelingen zijn volkomen aangepast voor

  kleinere ruimten. Elk stuk wordt gedrapeerd in het zuivere comfort en de rustieke schoonheid van ons

  hand-verontrust uitstekend leer en ontworpen in rijen van hand-toegepaste spijkers. Zo mooi zoals

  het is comfortabel, omvatten de extra het stileren elementen klassiek gerold wapens en diamant-bosje

  ruggen met leerknopen.

   

   

  HETE Producten

   

  antiquiteit verwante products.jpg

   

   

  Production&Packaging&Loading

   

  antieke verpakking new.jpg

   

   

  Leveringsinformatie

  Foshan City Shunde District Cohen Furniture Co., Ltd.

   

   

 • OEM / ODM

  Rijke Ervaring in OEM

   

  Wij zijn bij machte om orden die tegen klantensteekproeven goed te keuren ontwerp, specificaties specificeren

   

  en verpakkingsvereisten.


  Diverse soorten Verpakkingsdoos zijn voor uw kiezen.

   

  OEM Verpakkingsdoos met uw embleem in niet een probleem.

  Foshan City Shunde District Cohen Furniture Co., Ltd.

 • R & D
  Onderzoek en Ontwikkeling (R&D) ook in Europa als onderzoek wordt de het gekend en de technische (ortechnological) ontwikkeling (OTO), zijn een algemene voorwaarde voor activiteiten met betrekking tot collectieve of regeringsinnovatie die.

   

   

  De activiteiten die als R&D geclassificeerd zijn verschillen van bedrijf tot bedrijf, maar er zijn twee primaire modellen, met een R&D-afdeling die of door ingenieurs worden en met direct het ontwikkelen van nieuwe die producten wordt belast bemand die, of met industriële die wetenschappers wordt bemand en met toegepast onderzoek op wetenschappelijke of technologische gebieden wordt belast die toekomstige productontwikkeling kunnen vergemakkelijken.

   

  In beide gevallen, verschilt R&D van de overgrote meerderheid van collectieve activiteiten in zoverre dat het niet vaak bedoeld is om directe winst op te brengen, en draagt over het algemeen groter risico en een onzeker rendement van investering.

   

   

  Wij hebben professioneel onderzoek & ontwikkelingsteam voor u.

Contactgegevens
Foshan City Shunde District Cohen Furniture Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Raymond

Tel.: +86 13702437889

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Contact

Adres: 1-3 VLOER DIE A, NO.17 RD1, DE INDUSTRIEZONElongjiang STAD VAN JIBEI, SHUNDE-DISTRICTSfoshan STAD, DE PROVINCIE VAN GUANGDONG, CHINA BOUWEN.

Factory Adres:1-3 VLOER DIE A, NO.17 RD1, DE INDUSTRIEZONElongjiang STAD VAN JIBEI, SHUNDE-DISTRICTSfoshan STAD, DE PROVINCIE VAN GUANGDONG, CHINA BOUWEN.